top of page

Tuzla'da Cağ Kebabı Nerede Yenir?

Şimdilerde Tuzla'da halkın gözdesi olan yeni bir restoran hizmete başladı. Nokta Erzurum Cağ Kebabı... Önceki adı Metin Usta Cağ Kebabı olan restoran artık "Nokta" adıyla karşımızda.



Geçenlerde çok sevdiğim Cağ Kebabı için mekan arayışındaydım. Tuzla Güncel haber sayfamıza gelen yorumlardan sonra burayı bir denemeye karar verdim.



Yakın arkadaşımla uğradığımız Nokta Erzurum Cağ Kebapçısı gerçekten de işini hakkıyla yapan nadide yerlerden biri. Özellikle siparişin hızlıca önünüze getirilmesi, servisteki titizlik, mezelerin kalitesi beni cidden etkiledi.



Sipariş ettiğim Cağ Kebabını bir çok yerde yemiş biri olarak buradaki kebap, gerek et kalitesiyle gerek ideal pişirilme süresiyle çok lezzetli olarak tadını damağımda bıraktı desem yeridir.



Yan masamda oturan diğer konuklar ise ta Kadıköy'den buraya gezmeye gelmiş ve Cağ Kebabı olarak ikinci kez burayı tercih etmiş bir çiftti. Yedikleri yağlı löp etle keyifleri yerindeydi.



Cağ Kebabının yanında servis edilen ekmek bence çok önemlidir!


Özellikle kebabın yanında ikram edilen taze lavaş oldukça lezzetli olarak etle bütünleşiyor ve yediğinizde yağı çeken, yumuşacık bir şölene dönüşüyor.


Buraya mutlaka uğramalı ve bu harika lezzetten mahrum kalmamalısınız.


Ayrıca yan ürünleri de oldukça lezzetli. Lahmacunun, Pidenin, Meşhur Erzurum Dolma Kadayıfının, Sütlacın böylesini çok az yemişsinizdir...


Erzurum'u resmen Tuzla'ya taşımışlar...


Buraya uğradıktan sonra deneyimlerinizi bu paylaşımın altına yorum olarak yazabilirsiniz.



Adres: Evliya Çelebi Mah. Hatboyu Cad. No:40

İletişim: 0216 446 65 55




























Commentaires


bottom of page