top of page

Tatlar Dondurma & Baklava Vatan Caddesi No.119'da Açıldı!

Tuzla'nın yemek ve tatlı kültürü İstanbul'daki birçok ilçeyi geride bırakırken Vatan Caddesi No.119 'da "Tatlar Baklava" adında yeni bir yer açıldı...



2023 Yazı ve önceki yıllarda Yayla Mahallesinde beğenilen dondurmalarıyla damaklarda yer edinen meşhur dondurmacımız, Baklava ve Dondurma çeşitleriyle yeni yerinde bize birçok seçenek sunmaktadır.





Dondurmalarıyla müşterisi hiç eksik olmayan Rıfat Bey, yeni işletmesini tanıtırken şu şekilde devam ediyor: " Geçmişte üretimini de kendi yaptığımız dondurma çeşitlerimizi artırarak üstün kalite ve hijyenik olmanın verdiği öz güvenle Pendik'te hizmet veren ve kalitesine güvendiğimiz bir imalatçıyla anlaşarak yeni yerimizde daha fazla seçenek sunuyoruz. Dondurma ve Baklavanın ne kadar yakıştığının artık tartışılmadığı bu dönemde, müşterilerimize taze üretilmiş baklava çeşitlerimiz ve dondurmalarımızla yepyeni varyantlar sunuyoruz. İstenilen tabak için seçim yapmaları yeterli... "





En çok da Çocuklar Bayıldı...


"Açıldığı günden bu yana en çok da çocukların anne ve babalarıyla gelerek büyük bir iştahla tatlılarımızı tatmaları bizi çok mutlu etti..." diye sözlerine devam eden Rıfat Bey herkesi beklediklerini ve Tuzla'nın en iyi tatlıcısını deneyerek kendilerinin karar vermelerini belirtmiştir.





Şimdi de Tatlar Dondurma & Baklava 'daki Bazı Çeşitli Tatlılara bir Göz Atalım:






Tuzla Güncel Ekibini Davet Ettiği ve Müthiş Tatlılarından İkram Ettiği için Tatlar Dondurma'ya Teşekkür Eder Kendilerine Başarılar Dileriz...


Comentários


bottom of page