top of page

Pizzabulls Yayla Şubesi Tuzla'da Nasıl Lider Konuma Yükseldi ?

Güncelleme tarihi: 5 Ara 2023



Tuzla'da 2020 yılında birçok pizza restoranı vardı. Bunlardan büyük bir kısmı sonraki 3 yıl içerisinde kepenk kapatırken Yayla Mahallesinin en işlek caddesi olan Şinasi Dural'da işletmeyi devralan İsmail Bey, burayı Tuzla'nın en sevilen pizza mutfağına dönüştürdü.

Tuzla Güncel olarak ekipçe severek her hafta uğradığımız bu yer biz çok fazla kolaylık sağlıyor. Bir çoğumuz evden çalışan ve yemek yapmada üşengeç olan tasarımcı, haberci ve marketing uzmanı olarak üşengeç sayılabiliriz. Hızlı servis ve lezzetli pizza arayışımıza cevap veren bu işletmeden asla vazgeçemedik.

Eskiden Pizza Yemeye Kadıköy'e Giderdik !


-Evet !


Yanlış okumadınız.

Gerçekten uzun süre pizza yemek için ta Kadıköy'e giden bir arkadaş gurubuyduk. Siz de bilirsiniz ki bir işletmenin Franchayzinglerinin tümü aynı lezzeti yakalayamaz. Aynı malzemeleri kullanırlar, aynı sürelerde pişirirler fakat lezzetler yine de değişebilir. İşte burada 'gurmelik' devreye giriyor.Ee Biz de az gurme değilizdir...

Şimdilerde hemen hemen tüm Tuzla'da sipariş yetiştiremeyen ve bir o kadar da kendini bozmayan nadir restoranlardan biridir burası. Bir işletmenin İstanbul gibi bir yerde en büyük problemi rutine bağlamasıdır. Eğer çalışanlar İstanbul'un o sıkıcı, stabil yüzüne dönüşmüşse lezzet de ortadan kalkıyor. Bunu çok fazla işletmede görmekteyiz. İsmail Bey'in farkı da burada beliriyor sanırım. Kendisi eğlenceli ve şevkatli yapısıyla bu işletmeyi İstanbul'un klişe pizzacılarından ayrı bir noktaya taşımakta başarılı olmuştur. Kendisine burada hayat enerjisinin asla tükenmemesi dileklerinde bulunmayı da ihmal etmeyelim.
Bugün Pendik'ten, Kurtköy'den, Gebze'den, Şifa'dan, Tepeören'den buraya pizza yemeye gelen müşterileriyle her geçen gün daha da fazla sevilen Pizzabulls Yayla şubesi çalışanlarını tebrik ediyor ve lezzetlerini bozmamalarını temenni ediyoruz.
Eğer siz de bizim gibi müdayim bir pizzaseverseniz ve hala burayı denemediyseniz mutlaka ailenizle veya dostlarınızla denemenizi tavsiye ederiz.










Comentarios


bottom of page