top of page

Kitap: İlişki Durumu: Karmaşık

Yazar: Rachel Gibson


Herkese merhaba!



Kadınlaaaaar!


İlk önerim size özel yazıyorum. Bütün hafta düşündüm, kütüphaneden gözümü alamadım acaba hangi kitabı önersem diye. Her zaman ki gibi doğaçlama kazandı. Elim bu kitaba gitti. Sanırım ruh halimin etkisi :))

Genelde hem erkekler hem kadınlara hitap eden kitaplar seçmeye çalışıyorum. Okur kitlesine eşitlik sağlamak için. Bu seferlik, biz kadınlara özel olsun. Merak eden erkekler de okuyabilir elbette.


Eveet kadın arkadaşlarım,

Bu kitabı okurken biraz yanaklarınız pembeleşecek.

Yalın dili, günlük yaşamınıza uyan, içinizi ısıtacak hatta tatlı tatlı sizi terletecek akışı var.

Rengarenk kapağıyla ilgi uyandıran, içindeki yaramazlığı dışına da yansıtan bu kısa romanımızı, bugün beklenen soğuk hava dalgası eşliğinde elinizde buharı tüten kahvenizle okurken yüzünüzde gülümseme yaratacak.


Aşkın vazgeçilmezi erotizm ile harmanlanmış bu güzel hikâyeyi +18 okuyucularıma öneriyorum.

İçimizin kıpırdamasında ve yanaklarımızın pembeleşmesinde bence hiçbir sakıncası yok! :)



Delaney yıllar önce terk ettiği Truly'ye üvey babasının cenazesi için geri döner. Fazla kalmak gibi bir niyeti yoktur; çünkü bu küçük, dedikoducu kasaba , ona hiç iyi şeyler hatırlatmamaktadır. Üvey babasının vasiyetini de dinledikten sonra kasabadan ayrılacağını zanneden Delaney'in planları, vasiyette yer alan bir madde yüzünden tamamen bozulur. Delaney üvey babasından kalan büyük mirasın payına düşen kısmını alabilmek için bir yıl Truly'de kalmak zorundadır.

Delaney geçmişindeki ilk kalp ağrısından kaçar aslında. Unuttuğunu sandığı, yarım kalan ilk aşkı, her an bir köşe başından çıkabilir ve toz tutmuş geçmişin sayfalarını hafif bir rüzgâr bile uçurabilir. Korktuğundan çok daha fazlası başına gelir. Pandora'nın kutusu açılacak ve geçen yıllara inat; korkusu yerini şehvete, cesarete ve teslim oluşa bırakacak. Bir yılın sonunda onu bekleyen sürpriz ise onu büyük bir karar vermeye itecektir.



Benden bu kadar hanımlar. Gerisi size kalmış. En kısa zaman da temin edin ve başlayın. Gününüz renklensin.! Haftaya görüşmek üzere.


Hoşçakalın!


Not: Okuyanlar, yorumlarınızı benimle paylaşmanızı çok isterim.



İletişim adresimden her konuda bana ulaşabilirsiniz.

Comments


bottom of page