top of page

Kemal Urak Kimdir?

Güncelleme tarihi: 4 Oca



Ben Kemal Urak, 1974 senesinde Bingöl'ün Adaklı Köyünde dünyaya geldim. 1975 senesinde İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine yerleştik. İlk-orta-lise öğrenimimi sayısal-matematik bölümü mezunu olarak tamamladım. Anadolu üniversitesi açık öğretim Kamu Yönetimi bölümünü ailevi ve ekonomik sebeplerden dolayı bırakmak durumunda kaldım. 12 yaşımdan beri eğitimimin yanı sıra aile şirketi olarak tekstil işimizde çalıştım. Eğitim ve iş hayatımın yanındw uzak doğu sporları ile de ilgilendim. Tekvando siyah kuşak 1. Dan sahibiyim. 1992 senesinde Tuzla Aydınlı'ya geldiğimden beri Aydınlı'mızın bir evladıyım. Evli, iki çocuk babasıyım.


1997-1998 senelerinde Aydınlı'da tekvando spor merkezi açarak, tekvando eğitmenliği yaptım. Ticari yönümün ağır basması sebebi ile 2003-2004 senelerinde güzel Aydınlımızın merkezinde ilk kez ızgara ve dürüm salonu işletmeciliğini üstlendim. 2007 senesinde ticari hayatımı sonlandırmak zorunda kalıp 2008 senesinde Tuzla Devlet Hastanesinde Güvenlik elemanı olarak hizmete başladım kısa sürede kurumda güvenlik amiri rütbesine eriştim


Altı senelik hizmet hayatımın sonunda uzman doktor sayın Bahadır Bıçakçı ile ortak olarak açtığımız market ile ticari hayatıma tekrar geri döndüm. Disiplinli ve doğrucu bir meslek hayatına olan ilgimden dolayı bugün güzel Aydınlımızda muhtarlık hizmetine adaylığımı koymuş bulunmaktayım.









Comments


bottom of page