top of page

Boy Uzatma Denilince Akla Gelen Op. Dr. İhsan Önder Albayrak Kimdir ?



Boy uzatma denilince akla gelen İhsan Önder Albayrak kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır uzmanlık alanı nedir soruları Albayrak'ın çıktığı son televziyon programında yaptığı yorumlarla birlikte sıkça sorulmaya başladı. İşte Albayrak hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:


Ortopedi Uzmanı olan İhsan Önder Albayrak, özellikle de boy uzatma konusunda verdiği bilgilerle herkesi şaşırttı. Gelişen teknolojiyle birlikte şu anda 15 cm'ye kadar boy uzatmayı başardıklarını açıklayarak herkesi şaşırttı.

Boy uzatma konusunda merak edilen soruların cevaplarını veren Albayrak, Türkiye'de artık son teknolojiyle boy uzatmanın mümkün olduğunu söyledi. Şu ana kadar yüzlerce vatandaşın boyunu 15 santimetreye kadar uzattıklarını belirten Albayrak, boy uzatma süresi hakkında da bilgiler verdi.


Eskiden boy uzatmanın çok ağrılı ve zorlu ameliyatlar sonucunda yapılabildiğini söyleyen Albayrak, artık boy uzatmanın çok kolay olduğunu, hastaların bir sonraki gün ayağa kalkabildiğini söyledi.


Boy uzatmak isteyenlerin her geçen gün arttığını belirten Albayrak, iki bacak boyunda ortalama sekizer santim uzatma yaptıklarını ifade etti.


Dr. İhsan Önder Albayrak Kurtköy Hastanesinde hastalarına Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı olarak hizmet vermektedir.


Önder 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesinden mezun oldu.

Daha sonra Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi uzmanlık eğitimini aldı.


İhsan Önder Albayrak'ın uzmanlık alanına giren hastalıklar şöyle:


Ortopedi ve Travmatoloji, Diz ve Kalça Protezi, Diz ve Omuz Artroskopisi, Karpal Tünel ve Sinir Basıncı Onarımı, PRP Tedavisi.


Ayrıca Albayrak, İYİ Parti Tuzla Ilçe Başkanlığı yapmıştır. Kendisi Mart 2023 itibariyle İYİ Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekilliğine Aday Adayıdır.


Albayrak'ın 1.Bölgede (İstanbul Anadolu Yakası) Milletvekili Adayı olmasına muhtemel bakan çok fazla İYİ Partili bulunmaktadır.





Comments


bottom of page