top of page

6 Bin nüfusa sahip Tuzla’nın Cami Mahallesinde okul yok…

Güncelleme tarihi: 15 Oca 2023




Tuzla’nın Cami Mahallesinde ilk, orta ve lise bulunmaması nedeniyle mahallede bulunan öğrenciler, başka mahallelerdeki okullara gitmek zorunda kalıyor.


Yerleşimi bakımında Emlak ve Arsa satışlarında Tuzla’nın en pahalı ve gözde mahalleleri arasında yer alan ‘Cami Mahallesi’nde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim kurumunun olmaması, aileleri de zora sokuyor.

Pandemi nedeniyle eğitim kurumların uzun bir süredir yüz yüze eğitim verememesi velileri çıkmaza sürüklemiş, alınan tedbirlerle,

Cami Mahallesinde neden okul yok!


Tuzla’nın en gözde mahalleleri arasında yer alan, 6 bine yaklaşan nüfusa sahip olan, Balıkçılığıyla ünlü Tuzla’nın Cami Mahallesinde bir tane ilkokul, Ortaokul ve Lise’nin olmaması, mahallede ikamet eden velileri de sıkıntıya sokuyor.


Arsa ve kiraların en yüksek olduğu mahalle

Tuzla’nın en geniş ve ferah mahallesi olarak bilinen, yerleşim yer olarak arsa ve emlak satışlarının tavan yaptığı mahalleler arasında olan Cami Mahallesinde oturan ve okullara kayıt ve yeni kayıt sistemiyle eğitime devam edecek öğrencilerin bu sorunu yıllardır yaşadığı belirtildi. 



Comments


bottom of page