top of page

129 Şubeli Neslim Güngen Güzellik Merkezi Tuzla'da



Güzellik merkezi denildiğinde ilk akla gelen isimlerden Neslim Güngen’in Tuzla şubesi, Tuzla Port AVM’de ziyaretçilerini ağırlıyor. Tuzla lazer epilasyon, vücut şekillendirme, çatlak onarımı, selülit tedavisi, kalıcı makyaj, cilt bakım-onarım-yenileme gibi hizmetler ile kadınları baştan aşağı yenileyen Neslim Güngen Tuzla, bölgenin en iyisi olmak konusunda da iddialı.



“Tuzlalı kadınlar için buradayız”


Güzelliği lüks ve kalite ile birleştiren Neslim Güngen Tuzla şubesinin sahibi Zehra Balaban, “Zaten güzel olan Tuzlalı kadınların güzelliğine güzellik katmak için buradayız. 129 şubeli Neslim Güngen Ailesi’nin bir üyesi olarak başarımızı zaten kanıtladık. Markamızın değeri ve kalitesiyle, Tuzla’da lazer epilasyon, cilt bakımı, bölgesel incelme, microblading ve daha pek çok hizmet ile bölgeye artı değer katmaya devam edeceğiz.



“Ücretsiz cilt ve vücut analizi ile kişiye özel protokoller”


Neslim Güngen Tuzla güzellik merkezi, önceliğinin danışan memnuniyeti olduğunun altını çiziyor. Şube sahibi Zehra Balaban: “Biz önce danışanlarımıza cilt ve vücut analizi uyguluyor, ihtiyaçlarını belirliyor ve kişiye özel protokoller hazırlıyoruz. Bu, sonuca ve memnuniyete en hızlı şekilde ulaşmamızı sağlıyor” diye açıklıyor. Ücretsiz cilt ve vücut analizi yaptırmak için Neslim Güngen Tuzla güzellik merkezi şubesini telefon ile arayarak veya Instagram’dan iletişim bilgilerinizi bırakarak iletişime geçebilirsiniz.




Neslim Güngen Tuzla’da Verilen Hizmetler



Tuzla güzellik merkezi denildiğinde ilk akla gelen isim olmak istediklerini dile getiren Neslim Güngen Tuzla şube sahibi Zehra Balaban, “Biz kadınları baştan aşağı yenilemek ve güzelleştirmek için buradayız. Cildini yenilemek isteyene en iyi protokoller ile, zayıflamak isteyenlere en iyi cihazlar ile, dört mevsim tüylerden kurtulmak isteyenlere de son sistem lazer cihazları ile hizmet veriyoruz” ifadesini kullandı.


Neslim Güngen Tuzla’da verilen hizmetlerden bazıları ise şöyle;


- Profesyonel Cilt Bakımı

- Cilt Yenileme ve Onarım (Leke, Akne, Yaşlanma Karşıtı)

- Lazer Epilasyon (Dört mevsim uygulanabilir)

- Bölgesel İncelme / Vücut Şekillendirme

- Kalıcı Makyaj (Microblading, ipek kirpik, kalıcı eyeliner, dudak renklendirme)

- Çatlak onarım – Selülit tedavisi


Neslim Güngen Tuzla güzellik merkezi olarak kadınların güzelleşmek ve iyi hissetmek adına ihtiyaç duyabilecekleri tüm güzellik ve bakım hizmetlerini son sistem, son teknoloji cihazlar ve deneyimli kadrosu ile sunmaktadır. Tuzla’da lazer epilasyon yaptırmak veya bir türlü kurtulamadığınız inatçı yağlardan kurtulmak istiyorsanız, siz de “Güzelliğin kraliçesi” olarak bilinen ve 24 yıllık sektör tecrübesi bulunan Neslim Güngen’in Tuzla şubesini ziyaret edebilir ve avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.



Neslim Güngen Tuzla Güzellik Merkezi İletişim:


Telefon: 0507 989 90 80

Adres: Postane, Anadolu Yakası, Cumhuriyet Cd. Tuzla Port Avm No:5 TB 2, 34940 Tuzla/İstanbul


Daha fazla bilgi almak, randevu oluşturmak ve ücretsiz cilt-vücut analizi yaptırmak için Neslim Güngen Tuzla güzellik merkezi şubesini arayabilirsiniz.




Commentaires


bottom of page